En bussresa

Nu sitter jag i alla fall på en buss, och det kändes ganska krångligt och utlämnande att sittt och redigera bilder på en buss, så därför fungerar det bättre att skriva ett litet dagboksinlägg. Även om typen bredvid mig glyser med ögonen på skärmen för att se ifall jag skriver något om honom. Det gör jag, sluta tjuvläs! Okeej, jag skulle gjort exakt samma sak i din situation. Synd för dig att jag gör notepad-fönstret mindre och flyttar det i hörnet längst bort från dig så du måste ligga med huvudet i mitt knä för att kunna läsa något.

Idag vaknade jag klockan ett-två, då hade min buss redan gått. Precis som förra veckan när jag också skulle till… vänta.

Nu mår jag dåligt. Bredvid mig sitter en skäggprydd gosse i 20+ åldern som säkert är väldigt trevlig, snäll och har intressanta idéer. Bredvid honom sitter vad jag tror är en söt blondin i samma ålder. Hon behövde gå på toaletten och när hon kommer tillbaka så frågar hon var killen ska av. Det skulle kunna ses som ett du kan väl hoppa in ett steg för jag ska ändå av i Örebro eller som ett tillfälle att inleda en konversation. Han ska av på samma ställe, och hon får kliva över honom medans han sitter tyst och lyssnar på musik. Det går en sju minuter, båda två sitter med hörlurarna på. I alla fall så så skrattar hon till och säger Nu är det halva vägen kvar, åh förlåt var bara en knäpp tanke som flög genom mig och killen vänder sig lite om och säger ehm, förlåt? aha. Ah. jo.. ehm.. de kan stämma. och fortsätter lyssna på musiken. Hon fiskar ju på alla hjärtans dag, damn you boy! Spinn vidare på det, säg vad som helst. Jag tror förövrigt på idén att alltid försöka inleda konversationer, det är nyttigt. Jag måste öva på det själv, men när det läggs upp fat så kan man fan inte banga.

Sitter en skum typ bredvid mig, för att käka kakor måste han släcka läslampan. Nu har han ätit upp kakan, så nu tänder han läslampan igen och börjar läsa sin bok som är på norska. Din bok är tråkig, vad jag gör är intressantare. Jag tror det är för att han är tjock som han måste släcka, han tänker nog att det inte syns att han småäter kakor ifall han släcker lyset. Jag hamnar alltid bredvid tjockisar, så jag får sitta på sniskan och halvt i gången. Anledningen är att jag inte klarar av att vara så planerande och beställa en biljett tjugofyra timmar innan avfärd. Så jag får kliva på sist och fråga ifall det finns sittplatser kvar. Det brukar finnas en plats kvar, bredvid en tjockis som ingen annan vill sitta vid eftersom de kommer få sitta på ett halvt säte.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,

Lämna en kommentar

Under Horror Vacui, människor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s